airsoft

11.06.2013 06:29

Airsoft

Naše firma pro Vás připravuje spoustu sportovních airsoftových a military akcí s vlastním originálním scénářem připraveným přímo pro Vás. Každá hra je díky tomu jiná, plná vzrušení, dynamičnosti, akce a zážitků. Díky Nám a Vaší fantazii můžete prožít jakoukoliv válku, povstalecký příběh či bitvu, kterou si usmyslíte.

Nabízíme Vám adrenalinovou zábavu se zbraněmi reálného vzhledu.

 

Zapůjčíme Vám kvalitní airsoftové elektrické zbraně G36C a ochrané pomůcky. Airsoftové zbraně umožňují simulovat přesnou střelbu na terč, IPSC, reálný boj a taktické nasazení dvou, i více skupin proti sobě.

Jakoukoliv airsoftovou akci pro Vás uspořádáme, ve spolupráci s neziskovou organizací Sdružení Talpa Brunensis.o.s., na Našem  Brněnském airsoftovém hřišti.

 

A co je to airsoft?

Sport, zábava, reálná hra na vojáky plná dobrodružství, emocí, adrenalinu a týmové spolupráce. Nepleťte se nejedná se o paintball a o přestřelky, ale o schopnost strategického myšlení, schopnost koordinace a spolupráce. Airsoft má mnoho pojetí od čistě zabavného až po napodobování reálných jednotek včetně stejného výcviku a výstroje.

Jedině mi jsme pro vás schopni uspořádat a zdůraznit reálné pojetí dané akce.

 

Pořádáme airsoftovéakce pro:

  • Firmy
  • Školy
  • Soukromé osoby
  • Airsoftové teamy
  • A pro všechny kdo mají o tento unikátní sport zájem

 

Neváhejte a zažijte  s námi ostrý boj s maximálně reálným zážitkem.