Airsoftová hra v Soběšicích podruhé

05.11.2016 10:00

Vzhledem k tomu že jset projevili zájem o vypsání dalších her, rozhodli jsme se vypsat hru na 5.11. Podmínky jsou stejné jako na hře minulé.

Tedy 5. 11. 2016 Vás srdečně zveme na airsoftovo akci do Soběšic. Hrát se budou krátké akční hry ve stylu Counter - strike. Tato hra je vhodná pro hráče všech věkových a výkonnostních skupin, hlavně je však určena rekreačním hráčům a mládeži.


NUTRÁ REGISTRACE - registraci provedete tím, že zadáte zde u události- zúčastním se či zašlete mail na info@tamis.cz
(pro pořádání akce je nutné minimální účast 15 osob). Nejpozději však do půlnoci předchozího dne.

Maximální úsťová rychlost 130m/s. Bude měřeno!
Drobné občerstvení a prodej kuliček bude zajištěn. 
V případě zájmu o zapůjčení zbraní nebo o zboží z ACTION SHOPU kontaktujte nás na našem mailu (info@tamis.cz) nejpozději však do čtvrtka 3. 11. 2010. POZOR: v případě nepříznivého počasí bude oznámení o zrušení hry v sobotu ráno v 8:00 hod na www.tamis.cz Srdečně zvou pořadatelé TAMIS AIRSOFT s.r.o
Akce: Airsoft: hra s AEG hřiště Soběšice 
Sraz v 9:30 začátek v 10:00, předpokládaný konec ve 14:00 hod. 
Kde: Soběšice u Brna, cca 10 min autem z centra Brna. Trasa: Sportovní ul (kolem Boby. OMW)., ul. Kociánka (kolem střelnice před značkou Soběšice odbočit do leva) MHD zastávka - Útěchovská (autobus č.43 cca 15 metru zpět kolem eko dvoru poté zahnout do prava cca 60 metru chůze ke hřišti)..
Souřadnice GPS: Loc: 49°14′48.94″N 16°36′44.66″E 
Startovné: 100,- Kč. Připojit se a odejít lze kdykoliv v průběhu dne. 
Zvuková pyrotechnika zakázána! Máte-li jakékoliv zdravotní potíže, např. alergie, astma, reakci na žihadla atd, nahlaste je prosím předem pořadatelům! 
V prostoru areálu je ZAKÁZÁNO POŽÍVÁNÍ ALKOHOLU, KOUŘENÍ JE POVOLENO POUZE VE VYHRAZENÉM PROSTORU, NIKOLIV NA HERNÍ PLOŠE! Změna termínu vyhrazena 
 
Těšíme se na Vás Petr a Petra